Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Muren, plafonds of gevels bezetten?

Daar weten onze vakmannen alles van. Vraag gratis advies bij dé expert voor bezettingswerken in de regio Vilvoorde. Wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte!

Pleisterwerken

Bouwt of renoveert u een huis? Dan is kwalitatief pleisterwerk de finishing touch. Onze doorwinterde stielmannen zorgen voor een onberispelijk eindresultaat.

Valse plafonds

Een vals plafond in Gyproc plaatsen? Dat is één van onze specialiteiten. Maar we plaatsen even graag uw nieuwe gyprocwand of tussenmuur.

Bezettingen

Heeft uw gevel, binnenmuur of buitenmuur een opfrisbeurt nodig? Komt voor elkaar, tegen zeer concurrentiële prijzen. Vraag een gratis offerte!
Specialiteiten

Bezettingswerken in Vilvoorde: één vakman klaart de hele opdracht

Heeft u een nieuwbouw of verbouwingsproject op stapel staan? En zoekt u een specialist voor bezettingswerken in de regio Vilvoorde? Dan heeft u net de beste vakman uit de streek gevonden. Van muren bepleisteren tot plaatsen van valse plafonds: wij komen er graag voor bij u langs.

Onze bouwfirma is gespecialiseerd in bezettingswerken van a tot z. Maar u kunt ook bij ons terecht van, muurisolatie tot dakisolatie. Handig, want zo heeft u één allround aannemer voor uw hele renovatie- of bouwproject.





Meer weten over onze diensten, werkwijze en prijzen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend plaatsbezoek en een gratis offerte. Zit er vaart bij uw project? Dan halen we alles uit de kast voor een razendsnelle oplevering. Maak kennis met dé expert voor bezettingswerken in Vilvoorde!

Parlez-vous français? Visitez notre site francophone!

Bezettingswerken in Vilvoorde: vertrouw op de ervaring van Bati Tuga

Bezettingswerken in de regio Vilvoorde: Onze plakkers zorgen snel en efficiënt voor een tiptop resultaat. Bezettingswerk, bepleistering, gevelbekleding, plafonds,… Geen opdracht waarvoor u niet bij ons terecht kan. Vertrouw op onze 22 jaar professionele ervaring!

Onze specialiteit: pleisterwerken, gevelbekleding  en het plaatsen van Gyproc plafonds, wanden of tussenmuren. Al kunnen we ook probleemloos uit de voeten met alle soorten isolatie: van muurisolatie tot dakisolatie. Samen halen uw energiekost naar beneden!

Zoekt u dringend een ervaren vakman voor uw bezettingswerken in de regio Vilvoorde? Aarzel dan niet en vraag een gratis offerte bij Bati Tuga. De zaakvoerder komt graag bij u langs voor gratis advies en een heldere offerte.
© 2013-2017 Bati Tuga
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Bati Tuga
Josse Biesmansstraat 39
1560 Hoeilaart
GSM: +32 492699737
Fax: +32 34585824
Contacteer ons